Privezišta i parking

Privezišta i parking
Komunalno poduze─çe Bucavac u suradnji sa Lu─Źkom upravom Šibensko – kninske ┼żupanije napla─çuje i odr┼żava red u lu─Źkim pristaništima tzv. Stara i Nova riva. Uz tridesetak vezova vrši se i naplata brodova koji su na bovama. Ova suradnja iz godine u godinu je sve bolja te se po broju privezanih brodova vidi da Primošten  postaje nezaobilazna destinacija svih nauti─Źara koji plove ovim arhipelagom. U ponudi nauti─Źarima je sanitarni ─Źvor sa tuševima te se sa brodova koji su na bovama prikuplja otad koji se zbrinjava istog dana.
 

Na Novoj rivi Bucavac d.o.o. vrši uslugu naplate parkinga u periodu od 1.5.-15.10.2019. Parking na Novoj rivi rezerviran je samo za sezonske pretplatnike koji ulaze na parking pomo─çu kartica koje dobiju prilikom pla─çanja u uredu Bucavca d.o.o. Cijena sezonske karte u 2019. g. je 1.500,00 kuna.

Na parkingu u Ulici Josipa bana Jela─Źi─ça nalazi se 117 parkirnih mjesta. 

Parkirna karta se mo┼że kupiti na parkirnom automatu ili se mo┼że platiti putem SMS-a na broj 70 70 13.

Za stanovnike Primoštena (sa stalnim prebivalištem) koji nemaju vlastiti parking, a ┼żive u navedenoj Ulici bana J. Jela─Źi─ça ili starom dijelu Primoštena (na poluotoku) omogu─çeno je da mogu zakupiti jedno parkirno mjesto po cijeni od 2.000,00 kuna za vrijeme ljetne sezone od 1.5.-15.10.2019.