Novosti

Obavijest o prikupljanju otpada

Obavještavamo sve naše korisnike da dana 18.04.2022. na Uskrsni ponedjeljak ne poslujemo. Prikupljanje i odvoz komunalnog otpada, koji bi se na podru─Źju Primoštena, Biloga i Doca prema našem rasporedu trebali obaviti taj dan biti ─çe obavljeni u utorak, 19.04.2022. godine.
 
 
 

Javni natje─Źaj za direktora komunalnog poduze─ça Bucavac d.o.o.

Link za preuzimanje: 

Natje─Źaj za direktora komunalnog poduze─ça Bucavac d.o.o. - PDF 100 KB

Obavijest o prikupljanju otpada

Obavještavamo sve naše korisnike da dana 06.01.2022. na Dan Sveta tri kralja ne poslujemo. Prikupljanje i odvoz komunalnog otpada, koji bi se na podru─Źju Primoštena, Biloga i Doca prema našem rasporedu trebali obaviti taj dan biti ─çe obavljeni u petak, 07.01.2022. godine.

Bucavac d.o.o.
 

 

OBAVIJEST - Nove kante za korisni otpad

OBAVIJEST - Nove kante za korisni otpad

U tijeku je dodjela  kanti za korisni otpad koje su nabavljene u suradnji op─çine Primošten i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku u─Źinkovitost. Kante su zelene boje sa naran─Źastim poklopcem volumena 120 i 240 litara i biti ─çe dodijeljene svim korisnicima na podru─Źju op─çine Primošten. Iste ─çe se koristiti za prikupljanje korisnog plasti─Źnog, staklenog i papirnatog otpada. Napominjemo da ─çe se vre─çice za plasti─Źni, stakleni i papirnati otpad i dalje koristiti (vre─çice sa pripadaju─çim otpadom se odla┼żu u kantu).

 

Bucavac d.o.o.

 

Obavijest u svezi prikupljanja i odvoza sme─ça

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da dana 05.04.2021. godine (Uskrsni ponedjeljak) ne poslujemo. Prikupljanje i odvoz komunalnog otpada, koji bi se za podru─Źje Primoštena, Biloga i Doca prema našem rasporedu trebali obaviti na Uskrsni ponedjeljak, biti ─çe obavljeni u utorak 06.04.2021. godine.

Bucavac d.o.o.

 

Obavijest o prikupljanju reciklabilnog komunalnog otpada

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da sutra 18.11.2020. godine ne poslujemo. Prikupljanje i odvoz reciklabilnog komunalnog otpada koji bi se za podru─Źje Primoštena prema našem rasporedu trebali obaviti sutra, biti ─çe obavljeni u ─Źetvrtak 19.11.2020. godine.

Bucavac d.o.o.

 

Obavijest u svezi prikupljanja i odvoza sme─ça

Od ponedjeljka 11.05.2020. prikupljanje i odvoz sme─ça obavljati ─çe se na redovan na─Źin, odnosno, dva puta tjedno i to za podru─Źje:

 

- PRIMOŠTEN, DOLAC RTI─ć, BILO: ponedjeljak i ─Źetvrtak
- STANOVI: utorak  i petak

 

Prikupljanje korisnog otpada (papir, plastika, staklo):

 

Primošten: prva i tre─ça srijeda u mjesecu
Stanovi: drugi i ─Źetvrti petak u mjesecu

Bucavac d.o.o.

OBAVIJEST: od 01.11. 2018. zapo─Źinje novi na─Źin obra─Źuna naplate odvoza komunalnog otpada

Sukladno Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/2017) i Odluci o na─Źinu pru┼żanja javnih usluga prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na podru─Źju Op─çine Primošten, od 01.11.2018. godine zapo─Źinjemo sa novim na─Źinom obra─Źuna naplate odvoza komunalnog otpada. Cijenik sa novim obra─Źunom naplate prikupljanja i odvoza komunalnog otpada mo┼żete prona─çi ovdje (NOVI CJENIK).

 

Sve informacije mo┼żete dobiti na naš broj telefona 571 011 ili 571 001.

O B A V I J E S T - poštovanim korisnicima naših usluga

O B A V I J E S T - poštovanim korisnicima naših usluga

OD 1. 6. - 31. 8. 
 
SAKUPLJANJE OTPADA VRŠIT ─ćE SE KAKO SLIJEDI:
 
PONEDJELJAK , ─îETVRTAK i SUBOTA
Primošten i naselja: Bilo, Dolac, Kamenar, Tepli Bok i Huljerat
 
UTORAK i PETAK
Primošten Burni, Primošten Ju┼żni 
ODVOJENO SAKUPLJANJE OTPADA

ODVOJENO SAKUPLJANJE OTPADA

Od rujna ove godine Op─çina Primošten kre─çe sa odvojenim prikupljanjem otpada zbog prilagodbe novom Zakonu o gospodarenju otpadom (NN 94/13).

EKOLOŠKA UDRUGA PRIMOŠTEN

EKOLOŠKA UDRUGA PRIMOŠTEN

poziva sve gra─Ĺane zainteresirane za aktivno sudjelovanje u zaštiti okoliša da nam se jave na:

- telefon: 022/570 891 – radnim danom od 9 do 16 sati;

- mobitel: 098/132 5564

- e-mail: ekoprimosten@outlook.com – odgovor u roku od jednog radnog dana.

 

Kontaktirajte nas ukoliko imate informacije o štetnom djelovanju pojedinaca ili pravnih osoba na okoliš ili ako imate bilo kakva pitanja vezana uz djelovanje Udruge. Pru┼żamo odgovore na sva Vaša pitanja vezana uz zaštitu okoliša, nudimo savjete za obavljanje poljoprivrednih i ugostiteljskih djelatnosti na ekološki prihvatljiviji na─Źin, a u odre─Ĺenim slu─Źajevima pru┼żamo i usluge besplatnog izlaska na teren.

 

Ekološka udruga Primošten djeluje na podru─Źju op─çine Primošten, te cijele Šibensko-kninske ┼żupanije, a trenutno broji sedam stalnih i jednog podr┼żavaju─çeg ─Źlana.